Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 17 ianuarie 2018

Creier pane







                 Nu toata lumea agreeaza creierul,asa ca m-am ferit sa-l gatesc pana acuma.A fost o incercare timida,dar cu un imens succes.Cine spune ca nu-i place creierul fara sa-l guste,face o mare greseala.Intr-adevar,aspectul nu este dintre cele mai apetisante,dar rezultatul final e minunat.




                     Ingrediente:

                1 kg creier,sare,piper,ou,faina,pesmet

                      Mod de preparare:

               Creierul se spala bine si se tine in apa rece pana iese tot sangele.Se curata si se eventulalele pielite.
               Intr-o cratita se pune la fiet 1l apa cu o cana de otet.Cand clocoteste se adauga creierul si se lasa 2-3 min.Se scoate pe o sita si se lasa la scurs.
              Bucatile de creier astfel oparite se condimenteaza cu sare si piper.Se dau prin faina,ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.
              Se scot pe servete absorbante pentru a absorbi surplusul de grasime.
              Se servesc calde,dar sunt la fel de delicioase si reci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!